Fungicide

*

Altima 500 SC         Altima – fungicid de contact cu acţiune preventivă şi protectivă pentru cultura cartofului, ce previne şi combate mana şi alternarioza prin tratamente în vegetaţie la doza de 0,3-0,4 l/ha.

Alto Combi 420 SC Fungicid sistemic ce combate principalele boli foliare la grâu, orz, floarea soarelui şi sfecla de zahăr, prin tratamente foliare, în doză de 0,5 l/ha.

Amistar Xtra 280 SC        Fungicid sistemic ce combate bolile foliare şi ale spicului la cereale, aplicat la doze de 0,5-0,75 l/ha.

Artea 330 EC           Fungicid compus, sistemic ce combate bolile foliare si ale spicului la cereale, aplicat în doză de 0,4 l/ha

Bravo 500 SC          Fungicid de contact ce combate un spectru larg de patogeni din culturile de legume, cartof, cereale şi plantaţiile de pomi şi viţă de vie, prin tratamente în vegetaţie la doza de 1,5-2 l/ha

Chorus 75 WG        Fungicid cu bună acţiune şi la temperatură scăzută ce previne şi combate atacul de rapăn şi făinare din plantaţiile de măr şi păr; combate monilioza la măr, piersic şi cireş, precum şi putregaiul cenuşiu din plantaţiile de viţă de vie şi căpşun.

Ridomil Gold MZ 68 WG  Fungicid cu sistemicitate totală ce combate mana din culturile de cartof, legume, şi plantaţiile de viţă de vie aplicat în vegetaţie, la doza de 2,5 kg /ha.

Ridomil Gold Plus 42,5 WP        Fungicid cu sistemicitate totală ce combate mana şi alternarioza la cartof, legume, hamei, tutun şi viţă de vie în tratamente în vegetaţie la doza de 3 kg/ha

Score 250 SC           Fungicid sistemic translaminar cu acţiune preventivă dar mai ales curativă în combaterea principalilor patogeni din plantaţiile pomicole, culturile de legume şi rapiţă prin tratamente în vegetaţie la doza de 0,2-0,5 l/ha.

Thiovit Jet 80WG    Sulf sub formă de microgranule ce combate făinarea şi acarienii din culturile de legume, tutun, sfeclă de zahăr, plantaţii pomicole şi de viţă de vie la doze de 3-4 kg/ha.

Tilt 250 EC    Fungicid sistemic translaminar ce combate făinarea la legume si flori, arbuşti şi plantaţii pomicole, sfeclă şi complex de boli foliare la grâu, în doza de 0,150-0,500 l/ha

Topas 100EC          Fungicid din grupa triazolilor ce combate făinarea din culturile de legume, flori, arbuşti fructiferi, plantaţiile de pomi fructiferi şi viţă de vie şi monilioza din plantaţiile de sâmburoase, la doza de 0,2-0,5 %.

Universalis 593SC   Universalis 593SC este un fungicid compus din două substanţe active ce asigură o acţiune sistemic tranlaminară şi de contact în lupta cu principalii patogeni din plantaţiile de vie.

Antracol 70WP        Fungicid de contact pentru combaterea bolilor la cartof, legume, viţă de vie, pomi fructiferi, hamei.

Clarinet Fungicid sistemic cu acţiune preventivă şi curativă pentru combaterea rapănului şi făinării la măr. Grupa IV de toxicitate (toxicitate redusa). Certificat de omologare nr. 1773/1997.

Consento 450SC      Fungicid cu acţiune sistemică şi penetrantă pentru combaterea bolilor la cartof.

Eclair 49WG  Fungicid cu acţiune mesostemică, local sistemică şi de contact, pentru combaterea manei şi făinării la viţă de vie.

Falcon 460EC          Fungicid sistemic pentru combaterea făinării la viţa de vie, a bolilor foliare şi a fuzariozei la grâu şi orz.

FolicurSolo 250EW           Fungicid sistemic triazolic pentru combaterea bolilor la sâmburoase, vita de vie, mar si rapita.

Melody Duo 66.8WP        Fungicid cu acţiune sistemică şi de contact pentru combaterea manei la viţa de vie, cartof, tomate şi castraveţi.

Mikal Flash    Fungicid cu acţiune sistemică şi de contact pentru combaterea manei la vita de vie.

Mythos Fungicid cu actiune preventiva pentru combaterea putregaiului cenusiu la vita de vie.

Previcur Energy       Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor produse de ciupercile Oomycetes de sol si foliare la legume si pepeni verzi.

Prosaro 250EC        Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor foliare si a fuzariozei la grau si orz si a bolilor la floarea soarelui.

Rovral 500 SC         Fungicid de contact pentru combaterea putregaiului cenusiu la vita de vie, tomate, fasole.

Secure   Fungicid cu acţiune penetranta translaminară şi de contact pentru combaterea manei la cartof şi la viţa de vie.

Tattoo C         Fungicid cu acţiune sistemică şi de contact pentru combaterea bolilor la cartof.

Teldor 500 SC         Fungicid cu acţiune de contact şi local sistemică pentru combaterea putregaiului cenuşiu la viţa de vie, legume, căpşun, flori ornamentale şi  a moniliozelor la pomii fructiferi.

Verita 50 WG          Fungicid cu distribuţie sistemică şi translaminară în plante, cu acţiune preventivă şi curativă împotriva manei la viţa de vie.

Zato 50 WG   Fungicid cu acţiune mesostemică pentru combaterea bolilor la măr şi păr.

Cyflamid 5 EW        Fungicid nou foarte eficient în combaterea făinărilor.

Impact  Fungicid sistemic cu un spectru larg de boli combătute.

Rover 500 SC Fungicid de contact destinat combaterii unui numar mare de agenti patogeni.

Topsin 500 SC        Fungicid sistemic cu o excelentă acţiune preventivă si curativă.

Acanto Plus    Fungicid sistemic complex, cu spectru larg de combatere la grâu, orz, floarea-soarelui şi rapiţa.

Alert     Fungicid sistemic în combaterea bolilor la cereale, floarea soarelui şi rapiţa.

Kocide 2000   Fungicid şi bactericid cupric pentru culturile de cartof, viţă de vie, măr şi tomate.

ing horticol diplomat

Laurian Ungurian

Vatra-Dornei
2Parale.ro

Advertisements
This entry was posted in Flori. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s